Ruskista jauheliha öljyssä kuumalla, korkeareunaisella pannulla tai kattilassa.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne pannulle ja anna pehmetä.
Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia.
Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2097
501
30,3 g
9,8 g
32,3 g
7,5 g
4,5 g
22,8 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattisosetta,
3 dl Vettä,
2 dl Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli