Italianpata - Yhteishyvä

Italianpata

Italianpata
Annokset
4
Maukas italianpata syntyy helposti jauhelihasta, rakettispagetista ja pakastevihanneksista. Ripottele valmiin italianpadan pinnalle tuoretta persiljaa.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Nauta-sikajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
(370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 dl
Rakettispagettia
200 g
Pakasteherne-maissi-paprikaa

LISÄKSI:

Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Paahda jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja lisää ne pannulle ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia. Ripottele annosten pinnalle hienonnettua persiljaa.

2

Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia. Ripottele annosten pinnalle hienonnettua persiljaa.

1 kpl
(370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 dl
Rakettispagettia
200 g
Pakasteherne-maissi-paprikaa
Hienonnettua persiljaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 16.9.2018
Jaa Somessa