Italianpata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italianpata

Italianpata
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Maukas italianpata on helppo tehdä alusta asti itse. Jauhelihasta, spagetista, pakastevihanneksista ja tomaattimurskasta syntyy vartissa valmis ja terveellinen arkiruoka.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
(1 pkt) jauhelihaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
370 g
(1 prk) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 dl
rakettispagettia (täysjyvä)
200 g
(1 ps) herne-maissi-paprikaa (pakaste)

LISÄKSI

2 dl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Ruskista jauheliha öljyssä kuumalla, korkeareunaisella pannulla tai kattilassa.

400 g
(1 pkt) jauhelihaa
2 rkl
rypsiöljyä
2

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne pannulle ja anna pehmetä.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3

Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia.

2 rkl
Tomaattisosetta
370 g
(1 prk) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 dl
rakettispagettia (täysjyvä)
200 g
(1 ps) herne-maissi-paprikaa (pakaste)
4

Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.

2 dl
Hienonnettua persiljaa
Resepti
Katri Schröder, Anu Brask
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 2.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g129 g
Proteiinia23 g91 g
Rasvaa30 g121 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj2097 8386
Energiaa kcal501 2003

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Tomaattisosetta

  • 3 dl Vettä

  • 2 dl Hienonnettua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g129 g
Proteiinia23 g91 g
Rasvaa30 g121 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj2097 8386
Energiaa kcal501 2003

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Tomaattisosetta

  • 3 dl Vettä

  • 2 dl Hienonnettua persiljaa

Resepti
Katri Schröder, Anu Brask
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.