Italianpata
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Ruskista jauheliha öljyssä kuumalla, korkeareunaisella pannulla tai kattilassa.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne pannulle ja anna pehmetä.
Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia.
Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
565
2364
36,0 g
10,5 g
33,8 g
8,3 g
5,8 g
23,8 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattisosetta,
2 dl Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli