Itämainen greippi-broilerisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen greippi-broilerisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Ohuita broilerinleikkeitä
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Greippiä tai verigreippiä
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1/2 dl
Suolapähkinöitä

kastike

2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Seesaminsiemeniä
1 tl
Ruokosokeria
1 rkl
Limetinmehua
2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista broilerinleikkeet nopeasti kypsiksi kuumassa pannussa öljyssä, 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Kääri leikkeet alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Poista terävällä veitsellä greippien kuori ja uloin valkoinen kerros. Irrota lohkot vielä sisemmistä kalvoista. Huuhtele salaatti. Yhdistä kastikeainekset kulhossa. Jaa lautasille salaattia, greippiä, broilerinleikkeet ja suolapähkinöitä. Lusikoi päälle kastiketta.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1315

314

18,3 g

2,0 g

9,0 g

8,0 g

2,5 g

26,3 g

1,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 rkl Limetinmehua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli