Itämainen kinkkupiiras

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) pakastepiirakkataikinaa

Täyte:

300 gkinkkua
2 kplpaprikaa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1 rklmietoa currytahnaa
1 rklmakeaa thai-chilikastiketta
3 kplkananmunaa
2 dlkookosmaitoa

Lisäksi:

makeaa thai-chilikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin keskitasolla 10 minuuttia. Hienonna kinkku ja paprikat. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista kinkkua hetki öljyssä paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja paprika. Lisää currytahna ja chilikastike, sekoita. Kaada seos esipaistetulle pohjalle. Sekoita kananmunat ja kookosmaito keskenään. Kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa piirakka lämpimänä thai-chilikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä