Itämainen possupata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
7 kplperunaa
1 rklöljyä
2 rklcurrya
1/2 tlkanelia
1/4 tlkardemummaa
400 gmaustamattomia porsaansuikaleita
2 dlvettä
1 kplpaseerattua tomaattia
1 kplruskeita papuja
3 rklsoijakastiketta
1/2 tlpippurisekoitusta
2 dlturkkilaista jogurttia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki. Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat. Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia. Valuta pavuista liemi, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Mausta. Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025