Itämainen possupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen possupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
7 kpl
Perunaa
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Currya
1/2 tl
Kanelia
1/4 tl
Kardemummaa
400 g
Maustamattomia porsaansuikaleita
2 dl
Vettä
1 kpl
Paseerattua tomaattia
1 kpl
Ruskeita papuja
3 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Pippurisekoitusta
2 dl
Turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki. Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat. Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia. Valuta pavuista liemi, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Mausta. Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.