Itämainen possupata - Yhteishyvä

Itämainen possupata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
7 kpl
Perunaa
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Currya
1/2 tl
Kanelia
1/4 tl
Kardemummaa
400 g
Maustamattomia porsaansuikaleita
2 dl
Vettä
1 kpl
Paseerattua tomaattia
1 kpl
Ruskeita papuja
3 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Pippurisekoitusta
2 dl
Turkkilaista jogurttia

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki. Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat. Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia. Valuta pavuista liemi, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Mausta. Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa