Itämainen wokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen wokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Porsaan suikalelihaa
1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Pieni purjo
1 kpl
Pieni keltainen paprika
1 kpl
Pieni punainen paprika
1 kpl
Porkkana
Pieni pala lanttua
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Tuoretta inkivääriä
2 - 3 rkl
Soijakastiketta
(2 rkl itämasita kalakastiketta (fish sauce) tai indonesialaista soijakastiketta (ketjap manis))

paistamiseen:

2 - 3 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kiinankaali, purjo, paprikat sekä kuoritut porkkanat ja lanttu noin 5 cm pitkiksi tikuiksi. Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli ja inkivääri. Kuumenna öljy kuumaksi laakeassa pannussa ja paista siinä paloiteltua valkosipulia ja inkivääriä, kunnes valkosipulit ovat kullanruskeita. Lisää lihasuikaleet pienissä erissä pannulle ja ruskista ne nopeasti. Nosta liha syrjään. Lisää porkkana-, purjo- ja lanttutikut ja tarvittaessa öljyä. Paista kasviksia noin parin minuutin ajan, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää joukkoon ruskistetut lihasuikaleet, paprika ja kiinankaali sekä soijakastike ja halutessasi kala- tai makea soijakastike. Hauduta 5-10 minuuttia.Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin tai nuudeleiden kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.