Itämainen wokki

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gporsaan suikalelihaa
1/2 kplkiinankaalia
1 kplpieni purjo
1 kplpieni keltainen paprika
1 kplpieni punainen paprika
1 kplporkkana
pieni pala lanttua
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rkltuoretta inkivääriä
2 - 3 rklsoijakastiketta
(2 rkl itämasita kalakastiketta (fish sauce) tai indonesialaista soijakastiketta (ketjap manis))

Paistamiseen:

2 - 3 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kiinankaali, purjo, paprikat sekä kuoritut porkkanat ja lanttu noin 5 cm pitkiksi tikuiksi. Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli ja inkivääri. Kuumenna öljy kuumaksi laakeassa pannussa ja paista siinä paloiteltua valkosipulia ja inkivääriä, kunnes valkosipulit ovat kullanruskeita. Lisää lihasuikaleet pienissä erissä pannulle ja ruskista ne nopeasti. Nosta liha syrjään. Lisää porkkana-, purjo- ja lanttutikut ja tarvittaessa öljyä. Paista kasviksia noin parin minuutin ajan, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää joukkoon ruskistetut lihasuikaleet, paprika ja kiinankaali sekä soijakastike ja halutessasi kala- tai makea soijakastike. Hauduta 5-10 minuuttia.Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin tai nuudeleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 27.11.2025

Samankaltaisia reseptejä