Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
300 gmarinoituja broilerinsuikaleita
1 kplpunainen ja keltainen paprika
1 kplsipuli
1 - 2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 tlkurkumaa
2 rklöljyä
2 dlpitkäjyväistä riisiä
4 dlvettä
1 kplkasvisliemikuutio
200 gpalvikinkkua palana
200 gkuorittuja katkarapuja
200 gpakasteherneitä
2 tlkuivattua basilikaa
1 tlkuivattua timjamia

Valmistus

  1. 1

    Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Nosta ne syrjään. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja käytä niitä myös hetken aikaa pannulla. Siirrä ne myös syrjään odottamaan. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä suikaloitu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet sekä kurkuma.Lisää riisi ja kääntele muutama minuutti, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi.Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna seoksen kiehahtaa ja peitä pannu sitten kannella ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja kasvisliemi on imeytynyt riiseihin.Lisää pannulle broileri- ja paprikasuikaleet, kuutioitu palvikinkku, katkaravut sekä herneet. Mausta seos yrteillä ja kuumenna seos höyryävän kuumaksi samalla sekoittaen.Ruokalehti 0405

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä