Jambalaya | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jambalaya

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

300 g
Marinoituja broilerinsuikaleita
1 kpl
Punainen ja keltainen paprika
1 kpl
Sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 tl
Kurkumaa
2 rkl
Öljyä
2 dl
Pitkäjyväistä riisiä
4 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
200 g
Palvikinkkua palana
200 g
Kuorittuja katkarapuja
200 g
Pakasteherneitä
2 tl
Kuivattua basilikaa
1 tl
Kuivattua timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Nosta ne syrjään. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja käytä niitä myös hetken aikaa pannulla. Siirrä ne myös syrjään odottamaan. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä suikaloitu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet sekä kurkuma.Lisää riisi ja kääntele muutama minuutti, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi.Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna seoksen kiehahtaa ja peitä pannu sitten kannella ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja kasvisliemi on imeytynyt riiseihin.Lisää pannulle broileri- ja paprikasuikaleet, kuutioitu palvikinkku, katkaravut sekä herneet. Mausta seos yrteillä ja kuumenna seos höyryävän kuumaksi samalla sekoittaen.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.