Säädä uuni 200 asteeseen. Pese perunat ja halkaise ne pitkittäin. Laita perunanpuolikkaat leivinpaperille pellille leikkuupuoli ylöspäin. Sivele öljyllä ja mausta suolalla. Kypsennä uunissa noin 25 minuuttia.
Vatkaa ranskankerma jämäkäksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääräise anjovisfileet rulliksi. Laita jokaisen perunan päälle anjovisrulla ja nokare ranskankermaa. Viimeistele mustapippurilla, sitruunankuoriraasteella ja ruohosipulilla tai tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
266
1114
16,5 g
8,0 g
19,8 g
4,0 g
1,0 g
8,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 kpl ruukku ruohosipulia tai tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli