Jauheliha-minestronekeitto

arvosana4/5

(1)arvio
6 Annosta

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudanjauhelihaa
2 kplpekoniviipaletta
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 kplporkkana
1/2 - 1 kplpalsternakkaa
pala purjoa
2 rkltomaattipyrettä
1 1/2 llihalientä
1 kpllaakerinlehti
1 tlmustapippuria
1 dlspagettia pätkittynä
200 gvihreitä papuja
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha pannulla. Kuori ja leikkaa kaikki kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Hienonna pekoni ja anna sen ruskistua kattilassa. Lisää pekonin sekaan sipulit ja sen jälkeen porkkanat, palsternakka ja purjot. Lisää tomaattipyree sekä kuuma lihaliemi. Nostele sekaan jauhelihamuru, mutta jätä lihasneste pannuun. Mausta keitto laakerinlehdellä ja mustapippurirouheella. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Nosta sekaan pätkitty spagetti sekä pavut. Anna kiehua vielä noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Ripottele keiton pinnalle runsaasti persiljaa. Nauti keitto tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä