Jauheliha-minestronekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-minestronekeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

400 g
Naudanjauhelihaa
2 kpl
Pekoniviipaletta
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Porkkana
1/2 - 1 kpl
Palsternakkaa
Pala purjoa
2 rkl
Tomaattipyrettä
1 1/2 l
Lihalientä
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Mustapippuria
1 dl
Spagettia pätkittynä
200 g
Vihreitä papuja
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha pannulla. Kuori ja leikkaa kaikki kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Hienonna pekoni ja anna sen ruskistua kattilassa. Lisää pekonin sekaan sipulit ja sen jälkeen porkkanat, palsternakka ja purjot. Lisää tomaattipyree sekä kuuma lihaliemi. Nostele sekaan jauhelihamuru, mutta jätä lihasneste pannuun. Mausta keitto laakerinlehdellä ja mustapippurirouheella. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Nosta sekaan pätkitty spagetti sekä pavut. Anna kiehua vielä noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Ripottele keiton pinnalle runsaasti persiljaa. Nauti keitto tuoreen leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.