Jauheliha-punajuuripihvit

Mehevät jauheliha-punajuuripihvit maistuvat esimerkiksi raikkaan salaatin tai perunamuusin kanssa. Nosta pihvien päälle kunnon pala vuohenjuustoa tuomaan lisää makua.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlkorppujauhoja
2 dlruokakermaa
4 kplpientä keitettyä tai säilykepunajuurta
400 gjauhelihaa
1 tlyrttisuolaa
mustapippurirouhetta
1 dlhienonnettuja tuoreita yrttejä (rosmariinia, timjamia)

Pinnalle

150 gvuohenjuustoa
rasvaa paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Turvota korppujauhot kermassa kulhossa. Raasta punajuuret ohuella terällä. Lisää raaste, jauheliha ja mausteet korppujauhoseokseen. Sekoita notkeaksi. Muotoile 8 pihviä. Paista pannussa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta pihveille 1 cm:nvuohenjuustokiekot. Kuorruta nopeasti kuumassa uunissa grillivastusten alla, kunnes juusto hieman sulaa ja saa kauniin värin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025