Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-punajuuripihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mehevät jauheliha-punajuuripihvit maistuvat esimerkiksi raikkaan salaatin tai perunamuusin kanssa. Nosta pihvien päälle kunnon pala vuohenjuustoa tuomaan lisää makua.

Ainekset

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Ruokakermaa
4 kpl
Pientä keitettyä tai säilykepunajuurta
400 g
Jauhelihaa
1 tl
Yrttisuolaa
Mustapippurirouhetta
1 dl
Hienonnettuja tuoreita yrttejä (rosmariinia, timjamia)

Pinnalle

150 g
Vuohenjuustoa
Rasvaa paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Turvota korppujauhot kermassa kulhossa. Raasta punajuuret ohuella terällä. Lisää raaste, jauheliha ja mausteet korppujauhoseokseen. Sekoita notkeaksi. Muotoile 8 pihviä. Paista pannussa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta pihveille 1 cm:nvuohenjuustokiekot. Kuorruta nopeasti kuumassa uunissa grillivastusten alla, kunnes juusto hieman sulaa ja saa kauniin värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 10.9.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.