Jauheliha-sienipihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-sienipihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Rasvaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
(400 g) naudan jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna

paistamiseen

1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista ja pilko herkkusienet pieniksi. Paahda kuivalla pannulla, kunnes nesteet ovat osaksi haihtuneet. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipulit ja rasva herkkusienten joukkoon. Kääntele hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos kulhoon ja sekoita joukkoon korppujauhot. Anna seoksen jäähtyä. Lisää joukkoon jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi murekeseokseksi. Muotoile kostutetuin käsin kahdeksan tasakokoista pihviä. Paista pihvit öljyssä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.