Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihaleipä meksikolaisittain

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

6 kpl
Sämpylää

Täyte:

200 g
Jauhelihaa
1 kpl
(n. 400 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl
Punasipuli
3 rkl
Valmista tex mex-mausteseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla. Lisää pavut ja mausta. Viillä sämpylöiden päälle vastakkain kaksi viiltoa. Koverra pois pehmeää keskustaa. Halutessasi voit lämmittää sämpylöitä esimerkiksi mikrossa. Täytä sämpylät jauheliha-papukastikkeella ja tarjoa lisänä rapeaa salaattia, tomaattiviipaleita sekä ananasta.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.