Sulata voi. Sekoita kaurahiutaleet ja kermaviili. Anna turvota hetki. Lisää jäähtynyt juures-perunasurvos, suola ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita lopuksi taikinaan voi. Jaa taikina paloiksi leivinpaperin päälle. Ripottele päälle vähän jauhoja ja painele taikina litteiksi rieskoiksi. Paista rieskoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Vinkki: Voit korvata hiiva leipäjauhot ohrajauhoilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
656
157
6,2 g
3,6 g
19,8 g
2,3 g
2,3 g
4,1 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
1 tl Leivinjauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli