Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juuresvokki

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Palsternakkaa
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Lanttua tai nauris
1/4 kpl
Purjoa
Pippuria
Suolaa
Yrttejä

Tarjoiluun:

Nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi juurekset. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvissuikaleet kovankypsiksi. Mausta. Tarjoile nuudeleiden kanssa. Juuresvokki sopii myös liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeeksi. Voit myös lisätä juuresten joukkoon paistettuja liha- tai broilerisuikaleita.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.