Juuresvokki
2 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | palsternakkaa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | lanttua tai nauris |
| 1/4 kpl | purjoa |
| pippuria | |
| suolaa | |
| yrttejä | |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
| nuudeleita | |
- 1.
Kuori ja suikaloi juurekset. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvissuikaleet kovankypsiksi. Mausta. Tarjoile nuudeleiden kanssa. Juuresvokki sopii myös liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeeksi. Voit myös lisätä juuresten joukkoon paistettuja liha- tai broilerisuikaleita.
Juuresvokki
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | palsternakkaa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | lanttua tai nauris |
| 1/4 kpl | purjoa |
| pippuria | |
| suolaa | |
| yrttejä | |
Tarjoiluun: | |
| nuudeleita | |
Valmistus
- 1
Kuori ja suikaloi juurekset. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvissuikaleet kovankypsiksi. Mausta. Tarjoile nuudeleiden kanssa. Juuresvokki sopii myös liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeeksi. Voit myös lisätä juuresten joukkoon paistettuja liha- tai broilerisuikaleita.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























