Juuresvokki

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplpalsternakkaa
2 kplporkkanaa
1 kpllanttua tai nauris
1/4 kplpurjoa
pippuria
suolaa
yrttejä

Tarjoiluun:

nuudeleita

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja suikaloi juurekset. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvissuikaleet kovankypsiksi. Mausta. Tarjoile nuudeleiden kanssa. Juuresvokki sopii myös liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeeksi. Voit myös lisätä juuresten joukkoon paistettuja liha- tai broilerisuikaleita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä