Juustoinen jauhelihakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Koskenlaskija jauhelihakeitto

Juustoinen jauhelihakeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Perinteinen jauhelihakeitto saa lisää makua sulatejuustosta. Lisää valmiiseen keittoon silputtua persiljaa.

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Perunaa
1 kpl
Lanttua
1 rkl
Öljyä
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa

pinnalle

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja anna pehmentyä.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Perunaa
1 kpl
Lanttua
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
2

Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää juurekset, jauhelihaseos ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia. Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja anna kiehua, kunnes sulaa. Lisää hienonnettu persilja.

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa
Persiljaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

749

179

8,7 g

3,0 g

8,8 g

1,2 g

1,0 g

15,3 g

2,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 l Vettä,

3 rkl Tomaattisosetta,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli