Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja anna pehmentyä.
Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää juurekset, jauhelihaseos ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia. Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja anna kiehua, kunnes sulaa. Lisää hienonnettu persilja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
749
179
8,7 g
3,0 g
8,8 g
1,2 g
1,0 g
15,3 g
2,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä,
3 rkl Tomaattisosetta,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli