Juustoinen jauhelihakeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen jauhelihakeitto

Koskenlaskija jauhelihakeitto
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Perinteinen jauhelihakeitto saa lisää makua sulatejuustosta. Lisää valmiiseen keittoon silputtua persiljaa.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Perunaa
1 kpl
Lanttua
1 rkl
Öljyä
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa

PINNALLE

Persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja anna pehmentyä.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Perunaa
1 kpl
Lanttua
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
2

Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää juurekset, jauhelihaseos ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia. Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja anna kiehua, kunnes sulaa. Lisää hienonnettu persilja.

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa
Persiljaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g53 g
Proteiinia15 g92 g
Rasvaa9 g52 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj749 4493
Energiaa kcal179 1072

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 l Vettä

  • 3 rkl Tomaattisosetta

  • Persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g53 g
Proteiinia15 g92 g
Rasvaa9 g52 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj749 4493
Energiaa kcal179 1072

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 l Vettä

  • 3 rkl Tomaattisosetta

  • Persiljaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.