
Juustoinen jauhelihakeitto
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele juurekset.
Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja anna pehmentyä.
Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää juurekset, jauhelihaseos ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia. Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja anna kiehua, kunnes juusto sulaa. Lisää hienonnettu persilja.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
316
1321
18,7 g
9,8 g
14,8 g
3,8 g
2,3 g
20,5 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli