Juustoinen kesäkurpitsapasta - Yhteishyvä

Juustoinen kesäkurpitsapasta

Juustoinen kesäkurpitsapasta
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Kesäkurpitsa korvaa pastan tässä kesäkurpitsapastassa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 kg
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sitruunan kuori
1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
2 dl
Parmesaaniraastetta
2 rkl
Pestokastiketta

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsat. Vedä kesäkurpitsoista juustohöylällä painaen mahdollisimman paksuja ja pitkiä viipaleita. Leikkaa viipaleet pinoissa ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi.

1 1/2 kg
Kesäkurpitsaa
2

Raasta valkosipulinkynnet ja pestyn sitruunan kuori. Sekoita kulhossa kerma, parmesaaniraaste ja pestokastike.

1 kpl
Sitruunan kuori
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Pestokastiketta
2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
3

Paahda kesäkurpitsasuikaleita kuivalla pannulla kunnes niistä irtoaa nestettä ja hieman pehmenevät. Lisää valkosipulin ja sitruunan kuoriraasteet sekä juustokastike. Sekoita ainekset ja kuumenna.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g42 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa6 g22 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj454 1814
Energiaa kcal109 434

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Sitruunan kuori

  • 2 dl Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g42 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa6 g22 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj454 1814
Energiaa kcal109 434

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Sitruunan kuori

  • 2 dl Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.