Juustoinen makkarakeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

45 min (josta 20 min aktiivista)

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gperunoita
500 gporkkanoita
1 kplpurjosipuli
1 1/2 lvettä
1 kplkasvisliemikuutio
1 tlcurrya
1/2 tljauhettua korianteria
285 g(1 prk, á 326/285 g) säilykemaissia
400 gmakkaraa
250 gsulatejuustoa

Päälle

persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1,5 l Vettä, 1 tl Currya, 0,5 tl Jauhettua korianteria, persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä