Juustoinen makkarakeitto - Yhteishyvä

Juustoinen makkarakeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Perunoita
500 g
Porkkanoita
1 kpl
Purjosipuli
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 tl
Currya
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1 kpl
(326 g/ 285 g) säilykemaissia
1 kpl
(400 g) makkaraa
1 kpl
(250 g) sulatejuustoa

PÄÄLLE

Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)

Näin teet

1

Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g142 g
Proteiinia7 g29 g
Rasvaa6 g25 g
Kuituja6 g23 g
Energiaa kj1024 4095
Energiaa kcal244 977

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 l Vettä

  • 1 tl Currya

  • 0,5 tl Jauhettua korianteria

  • Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g142 g
Proteiinia7 g29 g
Rasvaa6 g25 g
Kuituja6 g23 g
Energiaa kj1024 4095
Energiaa kcal244 977

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 l Vettä

  • 1 tl Currya

  • 0,5 tl Jauhettua korianteria

  • Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.