Juustoinen makkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoinen makkarakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

700 g
Perunoita
500 g
Porkkanoita
1 kpl
Purjosipuli
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 tl
Currya
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1 kpl
(326 g/ 285 g) säilykemaissia
1 kpl
(400 g) makkaraa
1 kpl
(250 g) sulatejuustoa

päälle

Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1024

244

6,3 g

2,3 g

35,5 g

9,3 g

5,8 g

7,3 g

1,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 l Vettä,

1 tl Currya,

0,5 tl Jauhettua korianteria,

Tuoreyrttejä (esim, persiljaa tai basilikaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli