Juustoinen makkarakeitto
Ainekset
PÄÄLLE
Näin teet
Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 36 g | 142 g |
Proteiinia | 7 g | 29 g |
Rasvaa | 6 g | 25 g |
Kuituja | 6 g | 23 g |
Energiaa kj | 1024 | 4095 |
Energiaa kcal | 244 | 977 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä
1 tl Currya
0,5 tl Jauhettua korianteria
Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 36 g | 142 g |
Proteiinia | 7 g | 29 g |
Rasvaa | 6 g | 25 g |
Kuituja | 6 g | 23 g |
Energiaa kj | 1024 | 4095 |
Energiaa kcal | 244 | 977 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä
1 tl Currya
0,5 tl Jauhettua korianteria
Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)