Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
244
1024
6,3 g
2,3 g
35,5 g
9,3 g
5,8 g
7,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 l Vettä,
1 tl Currya,
0,5 tl Jauhettua korianteria,
Tuoreyrttejä (esim, persiljaa tai basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli