Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen makkarakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Perunoita
500 g
Porkkanoita
1 kpl
Purjosipuli
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 tl
Currya
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1 kpl
(326 g/ 285 g) säilykemaissia
1 kpl
(400 g) makkaraa
1 kpl
(250 g) sulatejuustoa

Päälle

Tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

244

1024

6,3 g

2,3 g

35,5 g

9,3 g

5,8 g

7,3 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 l Vettä,

1 tl Currya,

0,5 tl Jauhettua korianteria,

Tuoreyrttejä (esim, persiljaa tai basilikaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli