Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen salaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Kukkakaali (500 g)
200 g
Viinirypäleitä
2 kpl
Tomaattia
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Ruohosipulia
Cashewpähkinöitä
50 g
Sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa raaka kukkakaali pieniksi kukinnoiksi tai viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Kuutioi tomaatit. Pane kukkakaali, rypäleet ja tomaatinlohkot kulhoon ja sekoita joukkoon suola, viinietikka ja öljy. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle murennettu juusto.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.