Juustoinen salaatti
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | kukkakaali (500 g) |
| 200 g | viinirypäleitä |
| 2 kpl | tomaattia |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| ruohosipulia | |
| cashewpähkinöitä | |
| 50 g | sinihomejuustoa |
- 1.
Leikkaa raaka kukkakaali pieniksi kukinnoiksi tai viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Kuutioi tomaatit. Pane kukkakaali, rypäleet ja tomaatinlohkot kulhoon ja sekoita joukkoon suola, viinietikka ja öljy. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle murennettu juusto.
Juustoinen salaatti
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kukkakaali (500 g) |
| 200 g | viinirypäleitä |
| 2 kpl | tomaattia |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| ruohosipulia | |
| cashewpähkinöitä | |
| 50 g | sinihomejuustoa |
Valmistus
- 1
Leikkaa raaka kukkakaali pieniksi kukinnoiksi tai viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Kuutioi tomaatit. Pane kukkakaali, rypäleet ja tomaatinlohkot kulhoon ja sekoita joukkoon suola, viinietikka ja öljy. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle murennettu juusto.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























