Juustoinen salaatti - Yhteishyvä

Juustoinen salaatti

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kukkakaali (500 g)
200 g
Viinirypäleitä
2 kpl
Tomaattia
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Ruohosipulia
Cashewpähkinöitä
50 g
Sinihomejuustoa

Näin teet

1

Leikkaa raaka kukkakaali pieniksi kukinnoiksi tai viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Kuutioi tomaatit. Pane kukkakaali, rypäleet ja tomaatinlohkot kulhoon ja sekoita joukkoon suola, viinietikka ja öljy. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle murennettu juusto.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa