Juustoinen salaatti

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplkukkakaali (500 g)
200 gviinirypäleitä
2 kpltomaattia
1/2 tlsuolaa
1 rklvalkoviinietikkaa
3 rkloliiviöljyä
ruohosipulia
cashewpähkinöitä
50 gsinihomejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa raaka kukkakaali pieniksi kukinnoiksi tai viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Kuutioi tomaatit. Pane kukkakaali, rypäleet ja tomaatinlohkot kulhoon ja sekoita joukkoon suola, viinietikka ja öljy. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle murennettu juusto.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä