Juustopallerot

Nappaa talteen!
| 100 g | valkosipulituorejuustoa |
| 100 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 150 g | emmentaljuustoraastetta tai murennettua sinihomejuustoa |
| (tilkka makeaa jälkiruokaviiniä) | |
| Pinnalle | |
|---|---|
| retiisisilppua | |
| pähkinärouhetta | |
| persilja-ruohosipulisilppua | |
- 1.
Sekoita juustot keskenään sähkövatkaimella. Mausta halutessasi tilkalla makeaa viiniä. Pyörittele juusto pieniksi palloiksi ja pane hetkeksi jääkaappiin. Silppua erikseen retiisit ja persilja-ruohosipuli. Siirrä ne sekä pähkinärouhe lautasille. Kierittele pallerot silpuissa.
Juustopallerot
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | valkosipulituorejuustoa |
| 100 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 150 g | emmentaljuustoraastetta tai murennettua sinihomejuustoa |
| (tilkka makeaa jälkiruokaviiniä) | |
Pinnalle | |
| retiisisilppua | |
| pähkinärouhetta | |
| persilja-ruohosipulisilppua | |
Valmistus
- 1
Sekoita juustot keskenään sähkövatkaimella. Mausta halutessasi tilkalla makeaa viiniä. Pyörittele juusto pieniksi palloiksi ja pane hetkeksi jääkaappiin. Silppua erikseen retiisit ja persilja-ruohosipuli. Siirrä ne sekä pähkinärouhe lautasille. Kierittele pallerot silpuissa.
Ravintosisältö
44
Energiaa kcal
184
Energiaa kj
3,8 g
Rasvaa
2,4 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,1 g
Hiilihydraatteja
0,1 g
Sokereita
0,1 g
Kuituja
2,3 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
44
Energiaa kcal
184
Energiaa kj
3,8 g
Rasvaa
2,4 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,1 g
Hiilihydraatteja
0,1 g
Sokereita
0,1 g
Kuituja
2,3 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 100 g Maustamatonta tuorejuustoa, (tilkka makeaa jälkiruokaviiniä), Retiisisilppua, Pähkinärouhetta, Persilja-ruohosipulisilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























