Sekoita juustot keskenään sähkövatkaimella. Mausta halutessasi tilkalla makeaa viiniä. Pyörittele juusto pieniksi palloiksi ja pane hetkeksi jääkaappiin. Silppua erikseen retiisit ja persilja-ruohosipuli. Siirrä ne sekä pähkinärouhe lautasille. Kierittele pallerot silpuissa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
44
184
3,8 g
2,4 g
0,1 g
0,1 g
0,1 g
2,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
100 g Maustamatonta tuorejuustoa,
(tilkka makeaa jälkiruokaviiniä),
Retiisisilppua,
Pähkinärouhetta,
Persilja-ruohosipulisilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli