Juustopallerot

Arvostele resepti
20 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
100 gvalkosipulituorejuustoa
100 gmaustamatonta tuorejuustoa
150 gemmentaljuustoraastetta tai murennettua sinihomejuustoa
(tilkka makeaa jälkiruokaviiniä)

Pinnalle

retiisisilppua
pähkinärouhetta
persilja-ruohosipulisilppua

Valmistus

  1. 1

    Sekoita juustot keskenään sähkövatkaimella. Mausta halutessasi tilkalla makeaa viiniä. Pyörittele juusto pieniksi palloiksi ja pane hetkeksi jääkaappiin. Silppua erikseen retiisit ja persilja-ruohosipuli. Siirrä ne sekä pähkinärouhe lautasille. Kierittele pallerot silpuissa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 100 g Maustamatonta tuorejuustoa, (tilkka makeaa jälkiruokaviiniä), Retiisisilppua, Pähkinärouhetta, Persilja-ruohosipulisilppua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä