Juustotäytteiset silakkapihvit | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustotäytteiset silakkapihvit

Juustotäytteiset silakkapihvit

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nopeasti valmistuvat silakkapihvit kätkevät sisäänsä täyteläisen maukasta juustoa ja valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta. Valmista silakkapihvit joko uunissa, pannulla tai grillissä kätevästi halsterissa. Silakat maistuvat yksinkertaisuudessaan herkullisilta perunoiden ja salaatin kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
silakkafileitä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
pippuriseosta tai mustapippuria rouhittuna
80 g
(1/2 ps) cheddarjuustoraastetta
1
ruukku tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suola ja pippuri.

1/2 tl
suolaa
600 g
silakkafileitä
1/2 tl
pippuriseosta tai mustapippuria rouhittuna
2

Hienonna tilliä noin 1 desilitra, säästä loput koristeluun. Sekoita tilli ja juustoraaste. Levitä seosta joka toiselle silakkafileelle ja nosta loput fileet nahkapuoli ylöspäin kansiksi.

1
ruukku tilliä
80 g
(1/2 ps) cheddarjuustoraastetta
3

Kypsennä pellillä leivinpaperin päällä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai pannulla rasvassa noin 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta. Silakat on helppo kypsentää myös grillissä halsterissa. Ripottele kypsien pihvien päälle hienonnettua tilliä.

Vinkki: Vaihda juustoraaste tuorejuustoon.

Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 16.4.2020
Muokattu: 16.4.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.