Kaali-jauhelihapata
Ainekset
Valmistus
Ota jauheliha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes ne pehmenevät. Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Lisää kaali jauhelihaseokseen ja kypsennä keskilämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes kaali pehmenee. Lisää meirami, suola ja kerma. Hauduta kannen alla, keskilämmöllä vielä 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai puolukkahillon kera.
Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Lisää kaali jauhelihaseokseen ja kypsennä keskilämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes kaali pehmenee. Lisää meirami, suola ja kerma.
Hauduta kannen alla, keskilämmöllä vielä 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai puolukkahillon kera.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.