Kaali-kasviswokki
15 min

Nappaa talteen!
Tarjoa helppo ja raikas kaali-kasviswokki kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisukkeeksi. Voit valmistaa wokin myös muurinpohjapannulla.
| 1 l | kaaleja, esim. kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia |
| 1 dl | varhaissipulia |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 2 rkl | öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 dl | tuoreita yrttejä |
- 1.
Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä.
Kaali-kasviswokki
Tarjoa helppo ja raikas kaali-kasviswokki kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisukkeeksi. Voit valmistaa wokin myös muurinpohjapannulla.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | kaaleja, esim. kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia |
| 1 dl | varhaissipulia |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 2 rkl | öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 dl | tuoreita yrttejä |
Valmistus
- 1
Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























