Suikaloi kaali ohuen ohueksi ja nosta kulhoon. Ripottele joukkoon mausteet ja hakkaa kaalia perunanuijalla hetki, jotta kaali mehustuu. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Lisää appelsiinit ja punasipuli sulaneiden mustaherukoiden kanssa kaalin joukkoon. Mausta salaatti sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
90
377
4,0 g
0,5 g
9,3 g
9,0 g
4,0 g
1,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sokeria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli