Kaali-mustaherukkasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-mustaherukkasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Kaalia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Punasipuli
2 dl
Pakastemustaherukoita
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali ohuen ohueksi ja nosta kulhoon. Ripottele joukkoon mausteet ja hakkaa kaalia perunanuijalla hetki, jotta kaali mehustuu. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Lisää appelsiinit ja punasipuli sulaneiden mustaherukoiden kanssa kaalin joukkoon. Mausta salaatti sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.1.2013
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

377

90

4,0 g

0,5 g

9,3 g

9,0 g

4,0 g

1,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli