Kaali-riisipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-riisipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä
1 tl
Kanelia
1/2 tl
Kardemummaa
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1/2 tl
Punaista chilirouhetta
7 dl
Vettä
1 1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3 1/2 dl
Basmatiriisiä
200 g
(pakaste)kukkakaalia
200 g
(pakaste)parsakaalia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka paistamista hetki koko ajan sekoittaen. Varo, etteivät mausteet pala. Lisää vesi, liemikuutiot ja riisi, sekoita. Lisää kaalit ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Siirrä kattila levyltä ja anna vetäytyä kannen alla vielä 10 minuuttia. Maista, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa halutessasi lihan tai broilerin lisäkkeenä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.