Kaali-riisipata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
1 rklöljyä
1 tlkanelia
1/2 tlkardemummaa
1 tljeeraa eli juustokuminaa
1/2 tlpunaista chilirouhetta
7 dlvettä
1 1/2 kplkasvisliemikuutiota
3 1/2 dlbasmatiriisiä
200 g(pakaste)kukkakaalia
200 g(pakaste)parsakaalia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka paistamista hetki koko ajan sekoittaen. Varo, etteivät mausteet pala. Lisää vesi, liemikuutiot ja riisi, sekoita. Lisää kaalit ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Siirrä kattila levyltä ja anna vetäytyä kannen alla vielä 10 minuuttia. Maista, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa halutessasi lihan tai broilerin lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä