Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-riisipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä
1 tl
Kanelia
1/2 tl
Kardemummaa
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1/2 tl
Punaista chilirouhetta
7 dl
Vettä
1 1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3 1/2 dl
Basmatiriisiä
200 g
(pakaste)kukkakaalia
200 g
(pakaste)parsakaalia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka paistamista hetki koko ajan sekoittaen. Varo, etteivät mausteet pala. Lisää vesi, liemikuutiot ja riisi, sekoita. Lisää kaalit ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Siirrä kattila levyltä ja anna vetäytyä kannen alla vielä 10 minuuttia. Maista, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa halutessasi lihan tai broilerin lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.