Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-sinihomejuustogratiini

timer-icon45 min  (josta 5 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos käytät gratiiniin tuoreita kaaleja, esikeitä lohkottuja kasviksia muutaman minuutin ajan.

Ainekset

250 g
Pakastekukkakaalia
200 g
Pakasteparsakaalia
100 g
Sinihomejuustoa
2 1/2 dl
juustonmakuista ruokakermaa
4 rkl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä kaalit vuokaan ja ripottele päälle murennettu sinihomejuusto. Kaada vuokaan kerma ja sirottele pinnalle hiukan korppujauhoja. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia.

250 g
Pakastekukkakaalia
200 g
Pakasteparsakaalia
100 g
Sinihomejuustoa
2 1/2 dl
juustonmakuista ruokakermaa
4 rkl
Korppujauhoja
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 14.7.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

135

563

6,8 g

4,5 g

10,3 g

4,5 g

3,0 g

6,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Sinihomejuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli