Kaali-sinihomejuustogratiini

Arvostele resepti
4 Annosta

45 min (josta 5 min aktiivista)

Jos käytät gratiiniin tuoreita kaaleja, esikeitä lohkottuja kasviksia muutaman minuutin ajan.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 gpakastekukkakaalia
200 gpakasteparsakaalia
100 gsinihomejuustoa
2 1/2 dljuustonmakuista ruokakermaa
4 rklkorppujauhoja

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Levitä kaalit vuokaan ja ripottele päälle murennettu sinihomejuusto. Kaada vuokaan kerma ja sirottele pinnalle hiukan korppujauhoja. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia.

    MääräAinesosa
    250 gpakastekukkakaalia
    200 gpakasteparsakaalia
    100 gsinihomejuustoa
    2 1/2 dljuustonmakuista ruokakermaa
    4 rklkorppujauhoja

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 100 g Sinihomejuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä