Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaaliquesadillat

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Quesadillan kätkössä on tacomaustettua lehtikaalia, pestoa ja maukasta cheddaria. Kokoa quesadillat maissitortillasta, joka on napakampi kuin vehnäinen. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset

1 kpl
lehtikaali-kasviswoksekoitusta (Tuorekset)
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Tacomausteseosta
2 rkl
Pestoa
2 dl
Cheddarjuustoa raastettuna
8 kpl
Pientä tai 2 isoa maissitortillaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paista kasvissekoitusta pannulla öljyssä noin 5 minuuttia, välillä sekoitellen. Mausta tacomausteella.

1 kpl
lehtikaali-kasviswoksekoitusta (Tuorekset)
1 rkl
Tacomausteseosta
2 rkl
Oliiviöljyä
2

Sipaise pestoa puolelle tortilloista. Lusikoi kasvissekoitusta ja juustoraastetta päälle. Paina loput tortillat päälle. Paista quesadilloja pinnoitetulla pannulla molemmilta puolilta muutama minuutti. Leikkaa puoliksi tai neljään osaan. Tarjoa kuumana

2 rkl
Pestoa
2 dl
Cheddarjuustoa raastettuna
8 kpl
Pientä tai 2 isoa maissitortillaa

Vinkki: Sekoita nopea dippikastike pestosta ja ranskankermasta.

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

688

2880

35,5 g

5,5 g

78,5 g

3,0 g

3,5 g

12,0 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl lehtikaali-kasviswoksekoitusta (Tuorekset),

1 rkl Tacomausteseosta,

2 dl Cheddarjuustoa raastettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli