Kaaliquesadillat
Kaaliquesadillat
Yhteistyössä

Kaaliquesadillat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Quesadillan kätkössä on tacomaustettua lehtikaalia, pestoa ja maukasta cheddaria. Kokoa quesadillat maissitortillasta, joka on napakampi kuin vehnäinen. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpllehtikaali-kasviswoksekoitusta (tuorekset)
2 rkloliiviöljyä
1 rkltacomausteseosta
2 rklpestoa
2 dlcheddarjuustoa raastettuna
8 kplpientä tai 2 isoa maissitortillaa

Valmistus

  1. 1

    Paista kasvissekoitusta pannulla öljyssä noin 5 minuuttia, välillä sekoitellen. Mausta tacomausteella.

    MääräAinesosa
    1 kpllehtikaali-kasviswoksekoitusta (tuorekset)
    1 rkltacomausteseosta
    2 rkloliiviöljyä
  2. 2

    Sipaise pestoa puolelle tortilloista. Lusikoi kasvissekoitusta ja juustoraastetta päälle. Paina loput tortillat päälle. Paista quesadilloja pinnoitetulla pannulla molemmilta puolilta muutama minuutti. Leikkaa puoliksi tai neljään osaan. Tarjoa kuumana

    MääräAinesosa
    2 rklpestoa
    2 dlcheddarjuustoa raastettuna
    8 kplpientä tai 2 isoa maissitortillaa

Vinkki: Sekoita nopea dippikastike pestosta ja ranskankermasta.

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 kpl lehtikaali-kasviswoksekoitusta (Tuorekset), 1 rkl Tacomausteseosta, 2 dl Cheddarjuustoa raastettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
25.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä