Kalapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
Pala tuoretta inkivääriä
Pala purjosipulia
1 kpl
Paprika
2 rkl
Öljyä
6 - 8 kpl
Perunoita
2 kpl
Porkkanaa
5 dl
Kalalientä
1 tl
Timjamia
400 g
Kirjolohi- tai lohifileetä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
100 g
Katkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja inkivääri ja suikaloi purjo ja paprika. Kääntele sipulia ja inkivääriä hetken aikaa öljyssä. Lisää purjosipuli ja paprika. Kääntele muutaman kerran. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Lisää keittoon kalaliemi, timjami sekä perunat ja porkkanat. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuuttia. Paloittele kala. Lisää kalat pataan ja keitä muutama minuutti tai kunnes kala on kypsää. Mausta keitto ja lisää katkaravut ja hienonnettu tilli. Tarkista maku.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.