Ruskista fileet padassa tai pannulla. Valmista kanaliemi ja lisää siihen mausteet sekä yhden appelsiinin puristettu mehu. Kaada liemi fileiden päälle ja anna hautua ½ tunnin ajan. Leikkaa sillä välin toisen appelsiinin hedelmäpalat lautasen päällä veitsellä irti sisuskalvosta ja ota mehu talteen. Nosta fileet tarjoiluastiaan ja pidä ne lämpiminä. Poista neilikat. Lisää appelsiininmehuun sekoitettu maissijauho kattilaan kokoajan kastiketta sekoittaen. Pane sekaan appelsiinipalat ja puolitetut oliivit ja kuumenna parin minuutin ajan. Kaada kastike fileiden päälle ja koristele ruoka tuoreilla yrteillä. Tarjoa keitetyn riisin ja vihreän salaatin kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.