Sekoita mausteet keskenään. Sivele kalkkunaleikkeet öljyllä. Hiero pintaan mausteet. Anna maustua jonkin aikaa.
Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Paista leikkeitä 2–3 minuuttia molemmin puolin.
Sekoita pestokastike ranskankermaan, mausta tabascolla ja ripauksella suolaa sekä pippuria.
Vinkki
Tarjoa kalkkunaleikkeiden kanssa hedelmäsalsaa ja uunissa paistettuja bataattitikkuja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
728
174
17,8 g
10,3 g
1,5 g
1,5 g
0,3 g
1,5 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kalkkunan ohutleikkeitä,
1 rkl Öljyä,
0,5 tl Paprikajauhetta,
0,5 tl Juustokuminaa,
1 tl Oreganoa,
0,5 tl Mustapippuria,
Kanelia,
Kurkumaa,
0,5 tl Hiutalesuola,
0,5 tl Tabascoa,
Suolaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli