Kana-avokadoleivät
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | rouoheista sämpylää |
| 1 kpl | avokado |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 3 rkl | kermaviiliä tai ranskankermaa |
| suolaa ja sitruunapippuria | |
| 8 kpl | viipaletta ohutta broilerfilee-leikettä |
| muutama salaatinlehti | |
| 3 kpl | tomaattia |
- 1.
Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta se tasaiseksi tahnaksi sitruunamehun, kermaviilin tai ranskankerman ja mausteiden kanssa. Halkaise leivät ja sivele tahnaa leipien leikkuupinnoille. Täytä sämpylät leikkeleellä, salaatinlehdillä ja ohueksi viipaloidulla tomaatilla. Pakkaa leivät rasiaan.
Kana-avokadoleivät
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | rouoheista sämpylää |
| 1 kpl | avokado |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 3 rkl | kermaviiliä tai ranskankermaa |
| suolaa ja sitruunapippuria | |
| 8 kpl | viipaletta ohutta broilerfilee-leikettä |
| muutama salaatinlehti | |
| 3 kpl | tomaattia |
Valmistus
- 1
Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta se tasaiseksi tahnaksi sitruunamehun, kermaviilin tai ranskankerman ja mausteiden kanssa. Halkaise leivät ja sivele tahnaa leipien leikkuupinnoille. Täytä sämpylät leikkeleellä, salaatinlehdillä ja ohueksi viipaloidulla tomaatilla. Pakkaa leivät rasiaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























