Kana-avokadoleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kana-avokadoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Rouoheista sämpylää
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Kermaviiliä tai ranskankermaa
Suolaa ja sitruunapippuria
8 kpl
Viipaletta ohutta broilerfilee-leikettä
Muutama salaatinlehti
3 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta se tasaiseksi tahnaksi sitruunamehun, kermaviilin tai ranskankerman ja mausteiden kanssa. Halkaise leivät ja sivele tahnaa leipien leikkuupinnoille. Täytä sämpylät leikkeleellä, salaatinlehdillä ja ohueksi viipaloidulla tomaatilla. Pakkaa leivät rasiaan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.