Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kana-avokadoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Rouoheista sämpylää
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Kermaviiliä tai ranskankermaa
Suolaa ja sitruunapippuria
8 kpl
Viipaletta ohutta broilerfilee-leikettä
Muutama salaatinlehti
3 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta se tasaiseksi tahnaksi sitruunamehun, kermaviilin tai ranskankerman ja mausteiden kanssa. Halkaise leivät ja sivele tahnaa leipien leikkuupinnoille. Täytä sämpylät leikkeleellä, salaatinlehdillä ja ohueksi viipaloidulla tomaatilla. Pakkaa leivät rasiaan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.