Liota ohraryynejä kylmässä vedessä pari tuntia. Valuta siivilässä.
Öljyä uunivuoka ja kaada maito vuokaan. Lisää ohrasuurimot, suola ja kardemumma. Sekoita öljy joukkoon. Hauduta puuroa 100-asteisessa uunissa 8 tuntia.
Sulata ja soseuta karpalot. Sekoita hunaja joukkoon. Nauti puuro karpalohunajan ja maidon kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
397
1661
10,0 g
4,5 g
57,8 g
31,5 g
4,3 g
15,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 - 1 tl Jauhettua kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli