Kasslerpaisti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasslerpaisti

Kasslerpaisti
Annokset
6
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
150°C
Kasslerpaisti ja bataattiveneet kypsyvät uunissa näppärästi yhtä aikaa. Tarjoa fetajuustolla maustetun ranskankerman kera.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
kasslerpaistia
3 kpl
bataattia
1 rkl
rypsiöljyä

FETAJUUSTOLLA MAUSTETTU RANSKANKERMA

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
muutama basilikanoksa

Näin teet

1

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanlaittoa. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia tai kunnes paistin sisälämpö on 77–80 astetta. Anna vetäytyä folion alla.

1 kg
kasslerpaistia
2

Valmista bataattiveneet paistin kypsyessä. Pese ja halkaise bataatit. Tee leikkauspintoihin muutama viilto ristikkäin ja voitele öljyllä. Laita bataatit uunivuokaan ja kypsennä paistin kanssa samassa uunissa, kunnes bataatit ovat pehmeitä. Kypsymisaika riippuu bataatin koosta: pienet bataatit kypsyvät halkaistuina noin 30 minuutissa.

3 kpl
bataattia
1 rkl
rypsiöljyä
3

Valmista fetajuustolla maustettu ranskankerma. Murustele fetajuusto. Sekoita feta, ranskankerma ja mustapippuri. Silppua basilika. Viimeistele seos basilikasilpulla.

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
muutama basilikanoksa
4

Leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoa bataattiveneiden ja fetajuustolla maustetun ranskankerman kanssa.

Resepti
Minna Saarni, Kati Pohja
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 27.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g73 g
Proteiinia43 g260 g
Rasvaa29 g175 g
Kuituja2 g12 g
Energiaa kj2046 12277
Energiaa kcal489 2933

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria

  • muutama basilikanoksa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g73 g
Proteiinia43 g260 g
Rasvaa29 g175 g
Kuituja2 g12 g
Energiaa kj2046 12277
Energiaa kcal489 2933

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria

  • muutama basilikanoksa

Resepti
Minna Saarni, Kati Pohja
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.