Kasslerpaisti - Yhteishyvä

Kasslerpaisti

Kasslerpaisti
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

KASSLER:

1 kg
Marinoitua kasslerpaistia

UUNIBATAATIT:

3 kpl
Isoa bataattia
Öljyä

PÄÄLLE:

2 dl
Kevytranskankermaa
200 g
Fetajuustoa

Näin teet

1

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä uunissa 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes sisälämpö on 77-80 astetta. Anna paistin seistä folion alla ennen leikkaamista.

1 kg
Marinoitua kasslerpaistia
2

Pese ja halkaise bataatit. Voitele bataattien pinta öljyllä ja kypsennä paistin kanssa 150 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä. Kypsymisaika riipuu bataatin koosta, pienet kypsyvät halkaistuina noin 30 minuutissa.

3 kpl
Isoa bataattia
Öljyä
3

Sekoita ranskankerman joukkoon murennettu feta ja tarjoile kastike kypsien bataattien, salaatin ja kasslersiivujen kanssa.

2 dl
Kevytranskankermaa
200 g
Fetajuustoa
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 6.9.2018
Jaa Somessa