Kasvis-pähkinävokki

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplcashewpähkinöitä (70 g)
1 kplpieni kukkakaali
2 kplporkkanaa
1 kplpunasipuli
1/2 kplkiinankaalia
1 kplvihreitä pakastepapuja paloina (200 g)
2 - 3 rklrypsiöljyä

Kastike

2 rklmakeaa chilikastiketta
2 rklmakeaa soijakastiketta
1 kplpieni valkosipulinkynsi
1 rklhienonnettua tuoretta inkivääriä

Valmistus

  1. 1

    Paahda pähkinät kuivalla vokkipannulla kauniin ruskeiksi. Varo polttamasta.Paloittele kukkakaali pieniksi annospaloiksi ja kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna kiinakaali. Paahda papuja kuivalla kuumalla vokkipannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Lisää muut kasvikset ja öljy ja vokkaa muutama minuutti.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kasvisten joukkoon. Tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä