Kasvis-pähkinävokki
15 min
4 Annosta
Ainekset
1 kpl
Cashewpähkinöitä (70 g)
1 kpl
Pieni kukkakaali
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja paloina (200 g)
2 - 3 rkl
Rypsiöljyä
Kastike
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1 rkl
Hienonnettua tuoretta inkivääriä
Valmistus
1
Paahda pähkinät kuivalla vokkipannulla kauniin ruskeiksi. Varo polttamasta.Paloittele kukkakaali pieniksi annospaloiksi ja kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna kiinakaali. Paahda papuja kuivalla kuumalla vokkipannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Lisää muut kasvikset ja öljy ja vokkaa muutama minuutti.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kasvisten joukkoon. Tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.