Kasvis-pähkinävokki | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvis-pähkinävokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Cashewpähkinöitä (70 g)
1 kpl
Pieni kukkakaali
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja paloina (200 g)
2 - 3 rkl
Rypsiöljyä

kastike

2 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1 rkl
Hienonnettua tuoretta inkivääriä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda pähkinät kuivalla vokkipannulla kauniin ruskeiksi. Varo polttamasta.Paloittele kukkakaali pieniksi annospaloiksi ja kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna kiinakaali. Paahda papuja kuivalla kuumalla vokkipannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Lisää muut kasvikset ja öljy ja vokkaa muutama minuutti.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kasvisten joukkoon. Tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.