Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvis-pähkinävokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Cashewpähkinöitä (70 g)
1 kpl
Pieni kukkakaali
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja paloina (200 g)
2 - 3 rkl
Rypsiöljyä

Kastike

2 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1 rkl
Hienonnettua tuoretta inkivääriä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda pähkinät kuivalla vokkipannulla kauniin ruskeiksi. Varo polttamasta.Paloittele kukkakaali pieniksi annospaloiksi ja kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna kiinakaali. Paahda papuja kuivalla kuumalla vokkipannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Lisää muut kasvikset ja öljy ja vokkaa muutama minuutti.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kasvisten joukkoon. Tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.