Kasvis-salamikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvis-salamikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Salamisuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 tl
Currya
400 g
Tomaattimurskaa
2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Vettä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipulit pieneksi. Kuori ja raasta loput kasviksista. Kuullota öljyssä kattilassa kasvikset ja karri. Sekoita hetken ajan ja lisää tomaattimurska, kerma ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää salamisuikaleet ja kiehauta. Tarjoa heti pastan ja esimerkiksi ruohosipulilla maustetun ranskankerman kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.