Kuori ja raasta porkkana. Raasta tai suikaloi kaali. Siirrä raasteet esim. kattilaan ja survo hetki perunasurvimella, kunnes niistä irtoaa hieman nestettä. Mausta seos sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon majoneesi ja hienonnettu persilja.
Levitä raasteseosta puolelle leivistä ja aseta loput leivistä päälle. Paina hieman, jotta ainekset tarttuvat leipiin. Voit vielä halkaista leivät pituussuunnassa kapeammiksi täyteleiviksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
590
141
3,8 g
0,3 g
20,3 g
2,8 g
4,8 g
3,5 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli