Kasvissandwich | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvissandwich

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Tummaa täysjyväleipäviipaletta,esim. real

täyte

1 kpl
Iso porkkana
100 g
Valkokaalia
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Majoneesia
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkana. Raasta tai suikaloi kaali. Siirrä raasteet esim. kattilaan ja survo hetki perunasurvimella, kunnes niistä irtoaa hieman nestettä. Mausta seos sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon majoneesi ja hienonnettu persilja.

Levitä raasteseosta puolelle leivistä ja aseta loput leivistä päälle. Paina hieman, jotta ainekset tarttuvat leipiin. Voit vielä halkaista leivät pituussuunnassa kapeammiksi täyteleiviksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

590

141

3,8 g

0,3 g

20,3 g

2,8 g

4,8 g

3,5 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli