Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvisvartaat ja salsa verde

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Puista varrastikkua
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Munakoiso
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa

Valelukastike:

4 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Worchesterkastiketta
1 1/2 rkl
Hunajaa
2 rkl
Valkoviinietikkaa

Salsa verde:

1 rkl
Kapriksia
5 kpl
Anjovista
1 kpl
Ruukku persiljaa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota varrastikkuja vedessä noin 30 minuuttia. Valmista salsa verde. Valuta kaprikset ja anjovikset liemestään. Soseuta ne yhdessä persiljan ja valkosipulin kanssa sauvasekoittimella. Lisää öljy. Laita jääkaappiin vartaiden valmistumisen ajaksi. Leikkaa paprikat ja munakoiso 2,5 cm:n paloiksi. Leikkaa kesäkurpitsa noin 1 cm:n paloiksi. Pujota kasvikset vuorotellen vartaisiin. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Grillaa, kunnes kasvikset ovat kypsiä, mutta eivät veteliä. Voitele välillä kastikkeella. Sivele kypsien vartaiden pintaan salsa verdeä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.