Katkarapu-avokadococktail - Yhteishyvä

Katkarapu-avokadococktail

Katkarapu-avocadococktail
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 180 g) isoja pakastekatkarapuja
1 kpl
Ruukku vihreää salaattia
1 - 2 kpl
Avokadoa
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Tuoretta kurkkua

KASTIKE

1 dl
Kuohukermaa
1 1/2 dl
Majoneesia
2 rkl
Tomaattipyreetä
1/4 tl
Cayennenpippuria
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
(tilkka konjakkia)

KORISTEEKSI

Tilliä
Sitruunaviipaleita

Näin teet

1

Anna katkarapujen sulaa siivilässä huoneenlämmössä. Vatkaa kastiketta varten kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita tomaattipyree ja mausteet majoneesiin. Kääntele sekaan kermavaahto ja mausta halutessasi konjakilla.

Revi salaatti annoskulhojen pohjalle. Halkaise avokadot, poista kivet ja irrota hedelmäliha kuoresta. Leikkaa avokadot kuutioiksi. Puserra päälle sitruunamehua. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Pane avokado- ja kurkkupalat salaatin päälle. Lisää pinnalle katkaravut ja pyöräytä päälle mustapippuria. Lusikoi kastike annosten pinnalle ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleilla. Tarjoa lisäksi patonkia.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pala Tuoretta kurkkua

  • 2 rkl Tomaattipyreetä

  • 0,25 tl Cayennenpippuria

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

  • Tilliä

  • Sitruunaviipaleita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pala Tuoretta kurkkua

  • 2 rkl Tomaattipyreetä

  • 0,25 tl Cayennenpippuria

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

  • Tilliä

  • Sitruunaviipaleita

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.