Katkarapu-kookoskeitto
4 Annosta
Katkarapu-kookoskeitto
Ainekset
Valmistus
1
Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.