Katkarapu-kookoskeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapu-kookoskeitto

Katkarapu-kookoskeitto
Annokset
4
Katkarapu-kookoskeitto
Jaa Somessa

Ainekset

180 g
Katkarapuja
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 1/2 rkl
Öljyä
1 l
Tomaattitäysmehua
1 tl
Sitruunamehua
3 dl
Kookosmaitoa
1/4 tl
Chilijauhetta
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 dl
Tilliä

Näin teet

1

Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.5.2019