Katkarapu-kookoskeitto

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Katkarapu-kookoskeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
180 gkatkarapuja
1 kplsipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 1/2 rklöljyä
1 ltomaattitäysmehua
1 tlsitruunamehua
3 dlkookosmaitoa
1/4 tlchilijauhetta
2 kplkanaliemikuutiota
1 dltilliä

Valmistus

  1. 1

    Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025