Katkarapu-kookoskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Katkarapu-kookoskeitto

Katkarapu-kookoskeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Katkarapu-kookoskeitto

Ainekset

180 g
Katkarapuja
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 1/2 rkl
Öljyä
1 l
Tomaattitäysmehua
1 tl
Sitruunamehua
3 dl
Kookosmaitoa
1/4 tl
Chilijauhetta
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 dl
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.