Katkarapu-pastasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gpastaa
1 rklöljyä
1/4 kplpurjoa
400 gkatkarapuja
2 kplavokadoa
2 dlherneitä
125 gananasta tai mangoa
2 rklsitruunamehua
1 rklraastettua sitruunankuorta
1/4 tlroseepippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja lisää pastan joukkoon 1 rkl öljyä. Jäähdytä.Anna katkarapujen sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois. Paloittele purjo, avokadot ja ananas tai mango. Sekoita salaatti. Yhdistä kasvikset ja hedelmänpalat pastan joukkoon. Lisää sitruunamehu ja -kuori sekä roseepippuri. Lisää katkaravut lopuksi. Sekoita ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä