Katkarapu-pastasalaatti

Nappaa talteen!
| 200 g | pastaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/4 kpl | purjoa |
| 400 g | katkarapuja |
| 2 kpl | avokadoa |
| 2 dl | herneitä |
| 125 g | ananasta tai mangoa |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | raastettua sitruunankuorta |
| 1/4 tl | roseepippuria |
- 1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja lisää pastan joukkoon 1 rkl öljyä. Jäähdytä.Anna katkarapujen sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois. Paloittele purjo, avokadot ja ananas tai mango. Sekoita salaatti. Yhdistä kasvikset ja hedelmänpalat pastan joukkoon. Lisää sitruunamehu ja -kuori sekä roseepippuri. Lisää katkaravut lopuksi. Sekoita ja tarjoile.
Katkarapu-pastasalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | pastaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/4 kpl | purjoa |
| 400 g | katkarapuja |
| 2 kpl | avokadoa |
| 2 dl | herneitä |
| 125 g | ananasta tai mangoa |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | raastettua sitruunankuorta |
| 1/4 tl | roseepippuria |
Valmistus
- 1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja lisää pastan joukkoon 1 rkl öljyä. Jäähdytä.Anna katkarapujen sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois. Paloittele purjo, avokadot ja ananas tai mango. Sekoita salaatti. Yhdistä kasvikset ja hedelmänpalat pastan joukkoon. Lisää sitruunamehu ja -kuori sekä roseepippuri. Lisää katkaravut lopuksi. Sekoita ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























