Katkarapu-pastasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapu-pastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Pastaa
1 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Purjoa
400 g
Katkarapuja
2 kpl
Avokadoa
2 dl
Herneitä
125 g
Ananasta tai mangoa
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Raastettua sitruunankuorta
1/4 tl
Roseepippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja lisää pastan joukkoon 1 rkl öljyä. Jäähdytä.Anna katkarapujen sulaa ja valuta ylimääräinen vesi pois. Paloittele purjo, avokadot ja ananas tai mango. Sekoita salaatti. Yhdistä kasvikset ja hedelmänpalat pastan joukkoon. Lisää sitruunamehu ja -kuori sekä roseepippuri. Lisää katkaravut lopuksi. Sekoita ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.