Tee täyte. Sulata katkaravut siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Hienonna pyrstöt karkeaksi muruksi. Vatkaa tuorejuusto pehmeäksi. Silppua korianteri. Lisää rapumurut, korianteri, wasabi, limen mehu ja suola juustoon.
Sekoita dipin ainekset keskenään.
Irrota lehdet salaattikerästä ja levitä ne työtasolle. Pane ruokalusikallinen täytettä lehden alareunaan, käännä sivut päälle ja kääri lehti rullalle kaalikääryleiden tapaan. Kiinnitä tikulla. Pidä kääröt jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Koristele kääröt pienillä limelohkoilla, chiliviipaleilla ja korianterilla juuri ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
64
266
4,2 g
2,5 g
2,5 g
2,3 g
0,7 g
3,6 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limelohkoja,
Chiliviipaleita,
Korianteria,
Ruukku korianteria,
1 - 2 tl Wasabia,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli