Katkarapuleipä Toast Skagen
2 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 2 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
| margariinia tai öljyä | |
| 1 dl | majoneesia |
| 200 g | kuorittuja katkarapuja |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 tl | sitruunamehua |
| cayennenpippuria | |
| Koristeluun: | |
|---|---|
| mätiä | |
| sitruunaa | |
| tilliä | |
- 1.
Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi pannussa. Paloittele sulaneet ja valutetut ravunpyrstöt karkeaksi hakkelukseksi. Sekoita majoneesiin ravunpyrstöt ja mausta hienonnetulla tillillä ja varovasti sitruunamehulla ja cayennenpippurilla. Jaa seos jäähtyneille leiville ja koristele sitruunaviipaleella, mädillä ja tillillä.
Katkarapuleipä Toast Skagen
arvosana3/5
2 Annosta
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
| margariinia tai öljyä | |
| 1 dl | majoneesia |
| 200 g | kuorittuja katkarapuja |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 tl | sitruunamehua |
| cayennenpippuria | |
Koristeluun: | |
| mätiä | |
| sitruunaa | |
| tilliä | |
Valmistus
- 1
Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi pannussa. Paloittele sulaneet ja valutetut ravunpyrstöt karkeaksi hakkelukseksi. Sekoita majoneesiin ravunpyrstöt ja mausta hienonnetulla tillillä ja varovasti sitruunamehulla ja cayennenpippurilla. Jaa seos jäähtyneille leiville ja koristele sitruunaviipaleella, mädillä ja tillillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












