Katkarapuleipä Toast Skagen | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapuleipä Toast Skagen

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Vaaleaa paahtoleipää
Margariinia tai öljyä
1 dl
Majoneesia
200 g
Kuorittuja katkarapuja
2 rkl
Hienonnettua tilliä
1 tl
Sitruunamehua
Cayennenpippuria

koristeluun:

Mätiä
Sitruunaa
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi pannussa. Paloittele sulaneet ja valutetut ravunpyrstöt karkeaksi hakkelukseksi. Sekoita majoneesiin ravunpyrstöt ja mausta hienonnetulla tillillä ja varovasti sitruunamehulla ja cayennenpippurilla. Jaa seos jäähtyneille leiville ja koristele sitruunaviipaleella, mädillä ja tillillä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.