Katkarapuleipä Toast Skagen

arvosana3/5

(2)arviota
2 Annosta

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvaaleaa paahtoleipää
margariinia tai öljyä
1 dlmajoneesia
200 gkuorittuja katkarapuja
2 rklhienonnettua tilliä
1 tlsitruunamehua
cayennenpippuria

Koristeluun:

mätiä
sitruunaa
tilliä

Valmistus

  1. 1

    Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi pannussa. Paloittele sulaneet ja valutetut ravunpyrstöt karkeaksi hakkelukseksi. Sekoita majoneesiin ravunpyrstöt ja mausta hienonnetulla tillillä ja varovasti sitruunamehulla ja cayennenpippurilla. Jaa seos jäähtyneille leiville ja koristele sitruunaviipaleella, mädillä ja tillillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä