Katkarapupiiras

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa

Pohja:

2 dlvehnäjauhoja
1 dlruisjauhoja
1 tlleivinjauhetta
100 gmargariinia
3/4 dlmaitoa

Täyte:

300 gkatkarapuja
2 dlsuikaloitua ja marinoitua säilykepaprikaa
2 kplkananmunaa
2 dlkermaviiliä
1/2 tlsitruunapippuria
2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa vehnä- ja ruisjauhot sekä leivinjauhe. Lisää pehmeä margariini ja maito. Sekoita tasaiseksi ja painele taikina voidellun piiraspohjan pohjalle ja reunoille. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta paprikoista marinointiliemi pois. Asettele katkaravut ja paprikasuikaleet piiraspohjan päälle. Sekoita täytettä varten kananmunat, kermaviili, sitruunapippuri ja juustoraaste kulhossa. Kaada täyte katkarapujen päälle ja paista piirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä