Katkarapupiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapupiiras

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

pohja:

2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
100 g
Margariinia
3/4 dl
Maitoa

täyte:

300 g
Katkarapuja
2 dl
Suikaloitua ja marinoitua säilykepaprikaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kermaviiliä
1/2 tl
Sitruunapippuria
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa vehnä- ja ruisjauhot sekä leivinjauhe. Lisää pehmeä margariini ja maito. Sekoita tasaiseksi ja painele taikina voidellun piiraspohjan pohjalle ja reunoille. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta paprikoista marinointiliemi pois. Asettele katkaravut ja paprikasuikaleet piiraspohjan päälle. Sekoita täytettä varten kananmunat, kermaviili, sitruunapippuri ja juustoraaste kulhossa. Kaada täyte katkarapujen päälle ja paista piirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.