Katkaravuilla kruunattu lohi-riisilaatikko - Yhteishyvä

Katkaravuilla kruunattu lohi-riisilaatikko

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(n. 180 g) pakastekatkarapuja
400 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Soijaa
1 1/2 rkl
Rouhittua roseepippuria
1 dl
Silputtua tilliä
1 kpl
Sitruunan hienoksi raastettu kuori
2 rkl
Sitruunan mehua
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
1 dl
Kermaa
9 - 10 dl
Keitettyä riisiä
1 rkl
Öljyä vuoan voiteluun

Näin teet

1

Sulata katkaravut. Valuta ne siivilässä ja painele lusikalla nestettä pois. Suikaloi lohi ja siirrä se kulhoon. Sekoita lohisuikaleisiin suola, soija, roseepippuri, tilli, sitruunankuori ja -mehu, katkaravut, ranskankerma ja kerma. Kääntele keitetty riisi lohi-katkarapuseokseen. Voitele uunivuoka ja levitä siihen lohi-riisiseos. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja65 g261 g
Proteiinia27 g107 g
Rasvaa28 g113 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj2649 10596
Energiaa kcal633 2531

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 1,5 rkl Rouhittua roseepippuria

  • 1 dl Silputtua tilliä

  • Sitruunan hienoksi raastettu kuori

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja65 g261 g
Proteiinia27 g107 g
Rasvaa28 g113 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj2649 10596
Energiaa kcal633 2531

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 1,5 rkl Rouhittua roseepippuria

  • 1 dl Silputtua tilliä

  • Sitruunan hienoksi raastettu kuori

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.