Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Halkaise avokadot ja poista kivet. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Murskaa yhden avokadon hedelmälihat kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma.
Lisää ranskankermaseos sipuleiden joukkoon. Pirskota sitruunamehu loppujen avokadopalojen joukkoon. Kuumenna kastike sekoittaen. Lisää kastikkeeseen paloitellut avokadot ja mausta kastike.
Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
456
1910
25,8 g
7,3 g
43,0 g
1,8 g
7,3 g
8,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Sitruunamehua,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli