Kermainen avokadopasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kermainen avokadopasta

Kermainen avokadopasta

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämä avokadopasta vie kielen mennessään ja on nopea valmistaa. Pasta saa makunsa avokadon lisäksi sitruunasta ja mustapippurista.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Avokadoa
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
250 g
Spagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Halkaise avokadot ja poista kivet. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Murskaa yhden avokadon hedelmälihat kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
3 kpl
Avokadoa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2

Lisää ranskankermaseos sipuleiden joukkoon. Pirskota sitruunamehu loppujen avokadopalojen joukkoon. Kuumenna kastike sekoittaen. Lisää kastikkeeseen paloitellut avokadot ja mausta kastike.

2 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3

Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

250 g
Spagettia
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1910

456

25,8 g

7,3 g

43,0 g

1,8 g

7,3 g

8,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Sitruunamehua,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli