Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Halkaise avokadot ja poista kivet. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Murskaa yhden avokadon hedelmälihat kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma.
Lisää ranskankermaseos sipuleiden joukkoon. Pirskota sitruunamehu loppujen avokadopalojen joukkoon. Kuumenna kastike sekoittaen. Lisää kastikkeeseen paloitellut avokadot ja mausta kastike.
Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1910
456
25,8 g
7,3 g
43,0 g
1,8 g
7,3 g
8,8 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Sitruunamehua,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli