Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermainen avokadopasta

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämä avokadopasta vie kielen mennessään ja on nopea valmistaa. Pasta saa makunsa avokadon lisäksi sitruunasta ja mustapippurista.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Avokadoa
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
250 g
Spagettia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Halkaise avokadot ja poista kivet. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Murskaa yhden avokadon hedelmälihat kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
3 kpl
Avokadoa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2

Lisää ranskankermaseos sipuleiden joukkoon. Pirskota sitruunamehu loppujen avokadopalojen joukkoon. Kuumenna kastike sekoittaen. Lisää kastikkeeseen paloitellut avokadot ja mausta kastike.

2 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3

Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

250 g
Spagettia
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

456

1910

25,8 g

7,3 g

43,0 g

1,8 g

7,3 g

8,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Sitruunamehua,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli