Kesäinen kalapannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäinen kalapannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kg
Kirjolohifileetä
200 g
Pakastepapuja
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Hapan omena
100 g
Pakastemaissia
1/2 kpl
Sitruunan mehu
Ripaus karria
Pieni nippu tilliä silputtuna
1/2 tl
Sitruunapippuria
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista kalafileestä nahka ja paloittele kala kookkaiksi paloiksi. Pane muurinpohjapannulle pavut ja hienonnettu valkosipulinkynsi ja kuumenna seosta öljytilkassa minuutin ajan. Lisää silputtu purjo ja kalapalat ja kypsennä parin minuutin ajan. Lisää omenapalat, maissi, sitruunamehu, silputtu tilli ja mausteet. Anna seoksen paistua vielä hetken ajan ja tarjoile heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.