Kesäinen kalapannu - Yhteishyvä

Kesäinen kalapannu

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kg
Kirjolohifileetä
200 g
Pakastepapuja
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Hapan omena
100 g
Pakastemaissia
1/2 kpl
Sitruunan mehu
Ripaus karria
Pieni nippu tilliä silputtuna
1/2 tl
Sitruunapippuria
Öljyä paistamiseen

Näin teet

1

Poista kalafileestä nahka ja paloittele kala kookkaiksi paloiksi. Pane muurinpohjapannulle pavut ja hienonnettu valkosipulinkynsi ja kuumenna seosta öljytilkassa minuutin ajan. Lisää silputtu purjo ja kalapalat ja kypsennä parin minuutin ajan. Lisää omenapalat, maissi, sitruunamehu, silputtu tilli ja mausteet. Anna seoksen paistua vielä hetken ajan ja tarjoile heti.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa