Kesäkurpitsa-puolukkahillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Puolukka kurpitsahillo

Kesäkurpitsa-puolukkahillo

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tässä hillossa makuparina toimivat kesäkurpitsa ja puolukka.

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
500 g
Puolukoita
1/2 dl
Vettä
1/2 kg
Hillosokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori kesäkurpitsa ja raasta tai kuutioi se. Pane kurpitsa ja puolukat kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa muodostua höyryä.

500 g
Kesäkurpitsaa
500 g
Puolukoita
1/2 dl
Vettä
2

Lisää sokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Voit soseuttaa hillon sauvasekoittimella tasaiseksi, jos haluat.

1/2 kg
Hillosokeria
3

Kuumenna puhtaat tölkit ja kannet kiehuvassa vedessä, valuta ja täytä ne kuumalla hillolla. Sulje heti.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.