Kesäkurpitsa-puolukkahillo - Yhteishyvä

Kesäkurpitsa-puolukkahillo

???
Kappaleita
1
Tässä hillossa makuparina toimivat kesäkurpitsa ja puolukka.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
500 g
Puolukoita
1/2 dl
Vettä
1/2 kg
Hillosokeria

Näin teet

1

Kuori kesäkurpitsa ja raasta tai kuutioi se. Pane kurpitsa ja puolukat kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa muodostua höyryä.

500 g
Kesäkurpitsaa
500 g
Puolukoita
1/2 dl
Vettä
2

Lisää sokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Voit soseuttaa hillon sauvasekoittimella tasaiseksi, jos haluat.

1/2 kg
Hillosokeria
3

Kuumenna puhtaat tölkit ja kannet kiehuvassa vedessä, valuta ja täytä ne kuumalla hillolla. Sulje heti.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 6.9.2018
Jaa Somessa