Valmistele ensiksi vihannekset, pese ja leikkaa retiisit ja nauriit pienemmäksi koosta riippuen. Kuori herneet. Pese ja kanttaa parsat, paahda nopeasti kuumalla pannulla suolan kanssa. Putsaa salaatit ja yrtit. Kokoa salaatti laakealle vadille.
Jogurttikastike
Mausta jogurtti hienonnetulla rakuunalla, hunajalla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Laita jogurttikastike salaattivadin keskelle.
Voit myös savustaa jogurtin kevyesti savustimella, saat mukavan sävyn kastikkeeseen!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
867
207
6,3 g
3,8 g
24,5 g
18,3 g
4,8 g
10,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
puntti retiisejä,
puntti hunajanauriita,
puntti vihreää parsaa tai muita sesongin kasviksia,
Salaatteja ja yrttejä,
Sitruunaa, suolaa ja mustapippuria,
oksaa rakuunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli