Valmistele ensiksi vihannekset, pese ja leikkaa retiisit ja nauriit pienemmäksi koosta riippuen. Kuori herneet. Pese ja kanttaa parsat, paahda nopeasti kuumalla pannulla suolan kanssa. Putsaa salaatit ja yrtit. Kokoa salaatti laakealle vadille.
Jogurttikastike
Mausta jogurtti hienonnetulla rakuunalla, hunajalla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Laita jogurttikastike salaattivadin keskelle.
Voit myös savustaa jogurtin kevyesti savustimella, saat mukavan sävyn kastikkeeseen!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
247
1033
7,0 g
3,8 g
28,3 g
22,0 g
8,5 g
13,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Salaatteja ja yrttejä,
Sitruunaa, suolaa ja mustapippuria,
3 kpl rakuunan oksaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli