Keskikesän kaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keskikesän kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Varhaiskaalia
Pari sipulinvartta tai nippu ruohosipulia
1 kpl
Hapahko omena
1 kpl
Maustekurkku
1 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulinvarret. Kuori ja suikaloi omena. Suikaloi maustekurkku. Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet. Tarjoa grillimakkaran kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.