Keskikesän kaalisalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 300 - 400 g | varhaiskaalia |
| pari sipulinvartta tai nippu ruohosipulia | |
| 1 kpl | hapahko omena |
| 1 kpl | maustekurkku |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria |
- 1.
Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulinvarret. Kuori ja suikaloi omena. Suikaloi maustekurkku. Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet. Tarjoa grillimakkaran kanssa.
Keskikesän kaalisalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 - 400 g | varhaiskaalia |
| pari sipulinvartta tai nippu ruohosipulia | |
| 1 kpl | hapahko omena |
| 1 kpl | maustekurkku |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria |
Valmistus
- 1
Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulinvarret. Kuori ja suikaloi omena. Suikaloi maustekurkku. Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet. Tarjoa grillimakkaran kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























