Keskikesän kaalisalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 - 400 gvarhaiskaalia
pari sipulinvartta tai nippu ruohosipulia
1 kplhapahko omena
1 kplmaustekurkku
1 rklvalkoviinietikkaa
3 rklöljyä
1/2 tlsuolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulinvarret. Kuori ja suikaloi omena. Suikaloi maustekurkku. Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet. Tarjoa grillimakkaran kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä