Keväinen vuohenjuustosalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplruukku salaattia
1 kpl(260/425 g) säilykepapaijaa tai 1 papaija
200 gviinirypäleitä
1 kplkirsikkatomaatteja
1 kplruukku basilikaa tai herneenversoja
200 gvuohenjuustoa

Salaatinkastike:

1/4 dloliiviöljyä
1 rklvalkoviinietikkaa
1/2 dlappelsiinimehua
1 kplhienonnettu valkosipulin kynsi
1 rklsokeria
1/4 tlsuolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta salaatti. Kuori ja paloittele papaija tai kaada säilykehedelmästä neste pois. Paloittele tarvittaessa. Pese viinirypäleet, halkaise ja poista siemenet. Huuhtele kirsikkatomaatit. Irrota herneenversot tai basilika ruukusta. Nosta ainekset sekaisin tarjoiluvadille. Valmista salaatinkastike sekoittamalla öljy, valkoviinietikka, appelsiinimehu, hienonnettu valkosipulinkynsi ja mausteet. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Kuumenna pannu ja sulata viipaleita hetki. Nosta hieman sulaneet juustopalat lämpiminä salaatin päälle ja tarjoile lisäksi kastiketta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä