Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keväinen vuohenjuustosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
(260/425 g) säilykepapaijaa tai 1 papaija
200 g
Viinirypäleitä
1 kpl
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku basilikaa tai herneenversoja
200 g
Vuohenjuustoa

Salaatinkastike:

1/4 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 dl
Appelsiinimehua
1 kpl
Hienonnettu valkosipulin kynsi
1 rkl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta salaatti. Kuori ja paloittele papaija tai kaada säilykehedelmästä neste pois. Paloittele tarvittaessa. Pese viinirypäleet, halkaise ja poista siemenet. Huuhtele kirsikkatomaatit. Irrota herneenversot tai basilika ruukusta. Nosta ainekset sekaisin tarjoiluvadille. Valmista salaatinkastike sekoittamalla öljy, valkoviinietikka, appelsiinimehu, hienonnettu valkosipulinkynsi ja mausteet. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Kuumenna pannu ja sulata viipaleita hetki. Nosta hieman sulaneet juustopalat lämpiminä salaatin päälle ja tarjoile lisäksi kastiketta.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.