Kievin kana - Yhteishyvä

Kievin kana

Kievin kana
Annokset
4
Sujauta broilerinleikkeen väliin maustevoita ja nauti kievin kanasta.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafilepihviä

MAUSTEVOI

100 g
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Silputtua persiljaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Kuivattua rakuunaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1/4 tl
Suolaa

LEVITYKSEEN

1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 kpl
Munaa
2 rkl
Vettä
1 1/2 dl
Korppujauhoja

PAISTAMISEEN

Öljyä tai voita

Näin teet

Tee maustevoi. Sekoita voihin muut ainekset. Taputtele voi levyksi paperin päällä ja pane pakastimeen.
1

Tee maustevoi. Sekoita voihin muut ainekset. Taputtele voi levyksi paperin päällä ja pane pakastimeen.

2 rkl
Silputtua persiljaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Kuivattua rakuunaa
100 g
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1/4 tl
Suolaa
Leikkaa kovettunut voi paloiksi.
2

Leikkaa kovettunut voi paloiksi.

Tee broilerileikkeisiin esimerkiksi fileointiveitsellä pitkittäiset taskut. Työnnä voipalat taskuihin ja sulje taskut cocktailtikuilla.
3

Tee broilerileikkeisiin esimerkiksi fileointiveitsellä pitkittäiset taskut. Työnnä voipalat taskuihin ja sulje taskut cocktailtikuilla.

4 kpl
Broilerin rintafilepihviä
Pane vehnäjauhot ja mausteet, muna-vesiseos ja korppujauhot syville lautasille. Kääntele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna leivityksen kuivahtaa hetki.
4

Pane vehnäjauhot ja mausteet, muna-vesiseos ja korppujauhot syville lautasille. Kääntele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna leivityksen kuivahtaa hetki.

2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Korppujauhoja
1/4 tl
Mustapippuria
2 rkl
Vettä
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leikkeisiin keskilämmöllä kaunis ja rapea pinta.
5

Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leikkeisiin keskilämmöllä kaunis ja rapea pinta.

Öljyä tai voita
Pane leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
6

Pane leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja26 g104 g
Proteiinia42 g167 g
Rasvaa26 g105 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj2143 8573
Energiaa kcal512 2048

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 kpl Valkosipulinkynsi

  • 2 rkl Silputtua persiljaa

  • 0.25 tl Kuivattua rakuunaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

  • 0,25 tl Suolaa

  • 1 tl Suolaa

  • 0.25 tl Mustapippuria

  • 2 rkl Vettä

  • Öljyä tai voita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja26 g104 g
Proteiinia42 g167 g
Rasvaa26 g105 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj2143 8573
Energiaa kcal512 2048

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 kpl Valkosipulinkynsi

  • 2 rkl Silputtua persiljaa

  • 0.25 tl Kuivattua rakuunaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

  • 0,25 tl Suolaa

  • 1 tl Suolaa

  • 0.25 tl Mustapippuria

  • 2 rkl Vettä

  • Öljyä tai voita

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.