Kievin kana | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kievinkana

Kievin kana

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sujauta broilerinleikkeen väliin maustevoita ja nauti kievin kanasta.

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafilepihviä

maustevoi

100 g
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Silputtua persiljaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Kuivattua rakuunaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1/4 tl
Suolaa

leivitykseen

1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 kpl
Munaa
2 rkl
Vettä
1 1/2 dl
Korppujauhoja

paistamiseen

Öljyä tai voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

Tee maustevoi. Sekoita voihin muut ainekset. Taputtele voi levyksi paperin päällä ja pane pakastimeen.
1

Tee maustevoi. Sekoita voihin muut ainekset. Taputtele voi levyksi paperin päällä ja pane pakastimeen.

2 rkl
Silputtua persiljaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Kuivattua rakuunaa
100 g
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1/4 tl
Suolaa
Leikkaa kovettunut voi paloiksi.
2

Leikkaa kovettunut voi paloiksi.

Tee broilerileikkeisiin esimerkiksi fileointiveitsellä pitkittäiset taskut. Työnnä voipalat taskuihin ja sulje taskut cocktailtikuilla.
3

Tee broilerileikkeisiin esimerkiksi fileointiveitsellä pitkittäiset taskut. Työnnä voipalat taskuihin ja sulje taskut cocktailtikuilla.

4 kpl
Broilerin rintafilepihviä
Pane vehnäjauhot ja mausteet, muna-vesiseos ja korppujauhot syville lautasille. Kääntele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna leivityksen kuivahtaa hetki.
4

Pane vehnäjauhot ja mausteet, muna-vesiseos ja korppujauhot syville lautasille. Kääntele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna leivityksen kuivahtaa hetki.

2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Korppujauhoja
1/4 tl
Mustapippuria
2 rkl
Vettä
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leikkeisiin keskilämmöllä kaunis ja rapea pinta.
5

Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leikkeisiin keskilämmöllä kaunis ja rapea pinta.

Öljyä tai voita
Pane leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
6

Pane leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2143

512

26,3 g

15,0 g

26,0 g

0,8 g

1,3 g

41,8 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Valkosipulinkynsi,

2 rkl Silputtua persiljaa,

0,25 tl Kuivattua rakuunaa,

0,25 tl Rouhittua mustapippuria,

0,25 tl Suolaa,

1 tl Suolaa,

0,25 tl Mustapippuria,

2 rkl Vettä,

Öljyä tai voita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli