Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna vokkipannulla öljyt ja ruskista lihasuikaleita muutama minuutti. Nosta lihat syrjään.
Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi paprikan ja inkiväärin kanssa.
Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kypsennä kukinnot pienessä vesimäärässä nopeasti puolikypsiksi. Valuta parsakaalit.
Kuori ja viipaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää sipulit pannulle ja kuullota ne.
Lisää porkkanat, paprikat ja inkivääri sekä soijakastike, sokeri ja viinietikka. Hauduta muutaman minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Lisää lopuksi lihasuikaleet ja parsakaalit. Kuumenna seos ja pyöräytä sekaisin.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.